Academy

Szeretnél mélyebben megismerkedni a tudatos márkaépítés lépéseivel?
Unod, hogy bármit találtok ki a versenytársaid azonnal lemásolják?
Szeretnéd megtalálni a te vállalatodhoz illő egyedi üzenetet?

BE THE BEST EMPLOYER BRAND

Átfogó képzés alapoktól a mester fokig a hatékony munkáltatói márkaépítéshez!

Hitvallásunk szerint egy erős Employer Brand létrehozása hasonló folyamat, mint egy erős fogyasztói márkáé. A siker tudatos márkaépítés eredménye, nem ad hoc aktivitások összessége.

Gyere el képzésünkre, s tanuld meg, hogyan tudsz erős, vonzó munkáltatói márkát építeni, mely ugyanakkor egyedi is. Tanulj a világhírű FMCG cégek hatékony marketing stratégiájából, akiknek sikere egyedi, tudatos márkaépítésükön és konzekvens, 360 fokos kommunikációjukon alapul.

10 alkalmas átfogó képzésünk során gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül ismerheted meg, és sajátíthatod el a sikeres márkaépÍtés folyamatát az alapoktól a mester fokozatig.

Főbb témakörök:

 • Stratégiai márkaépítés lépései
 • Kutatási módszertanok, image kutatások
 • Egyedi EVP definiálása, a hosszútávú hatékonyságért
 • Kreatív kampányfejlesztés lépései – briefing, ügynökségi partnerség, koncepció kiválasztás, brand framework kialakítás, brand guiding
 • Kommunikációs csatornák – tudatos választás, médiatervezés alapjai
 • Storytelling, avagy a social média hatékony kezelése
 • Üzleti tervezés és a siker mérése- a vállaltvezetés támogatásának elnyerése
 • Hatékony projektmenedzsment alapjai és ismérvei a kezdetektől a projekt végéig

Képzésünknek nem feltétele az angol nyelvtudás, mégis szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy előfordulhatnak angol nyelvű esettanulmányok, hiszen igyekszünk mindig a legfrissebb gyakorlati példálnkat bemutatni.

Célunk, hogy a képzést követően a résztvevők a cégükre jellemző, egyedi EB stratégiát tudjanak kialakítani, amellyel sikeresen kitűnnek versenytársaik közül, és jelentősen nöelhetik EB aktivitásaik.

Kinek ajánljuk?

 • HR közép- és felsővezetőknek, akiknek felelősségi körében tartozik az employer branding megfelelő kialakítása
 • EB folyamatban résztvevő gyakorlati szakembereknek
 • Kommunikációs, marketing szakembereknek, akiket érdekel a munkavállalói márkaépítés

Trénereink

Kelemen Kata, nemzetközi stratégiai márkaépítési szakértő, tréner

Kata multinacionális nagyvállalati környezetben szerzett, közel 20 éves, széleskörű vezetői tapasztalattal rendelkezik stratégiai marketing területen, mind a márkapozicionálás, mind pedig a márkakommunikáció területén. Elismeret világmárkák fejlesztéséért volt felelős, regionális és nemzetközi szinten is, többek között az alábbi vállalatoknál: Unilever, Mondeléz, PepsiCo. Jelenleg saját ügynökséget üzemeltet Be the brand néven, melynek egyik fő profilja a hatékony munkáltatói márkaépítés.

Mély meggyőződése, hogy a vállalati kultúra tudatos kialakítása stratégiai fontosságú  a vállalat vezetése, illetve annak fenntartható sikeressége szempontjából. A támogató munkahelyi légkör pozitív hatást gyakorol a munkavállalók motivációjára, ezáltal teljesítményére is, így elősegíti hosszútávú elköteleződésüket..

(linkedin profil link)

Ágh Anikó, gyakorlati márkamenedzsment szakértő, tanácsadó

Anikó mind multinacionális, mind pedig hazai vállalatoknál szerzett 10 éves tapasztalattal rendelkezik a hatékony márkaépítés gyakorlati megvalósítása terén. Tanácsadóként is több hazai vállalatot segített célcsoport specifikus, 360 fokos, integrált kampányok létrehozásában, levezénylésében.

Anikó pontosan tudja, hogy mire kell figyelni a mindennapos projektmenedzselés során, illetve hogyan lehet a kampány egyes elemeit egységes egésszé fűzni. Ez utóbbit a munkavállalói márkaépítés során is elengedhetetlennek tartja, hiszen csak ezáltal lehet hosszútávú sikereket elérni.

Jelentkezz már most őszi kurzusainkra:

Következő 10 alkalmas képzéseink Budapesten

2018 szeptember 20-tól: csütörtökönként 9.00-17.00

2018 október 12-től: kéthetente péntek 14.00 – 19.30 és szombaton  9.00-18.30

Részvételi díj: 785.000 Ft + Áfa / fő     

 

Early Brid kedvezmény 10% június 30-ig!!

Csoportos kedvezmény 10%! – Amennyiben egy szervezetből több résztvevő regisztrál, a második, illetve a további jelentkezők  résztvételi díjából 10% kedvezményt biztosítunk.

Ambassador kedvezmény 10%! – Azon résztvevőink, akiknek ajánlásával további résztvevők regisztrálnak a képzésre, 10% egyszeri kedvezményre jogosultak.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Jelentkezés és további információ:

Tel: 06 30 41 11 568

Egyedi képzési, illetve tanácsadási igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!